Van je zelf houden, ja hoe dan!
in liefde
0 min. leestijd

Van je zelf houden, ja hoe dan!

Gelukkig zijn

En van jezelf houden gaan hand in hand en het zijn geen zaken die zomaar even ontstaan. Er wordt soms wat vanzelfsprekend over gedaan. ‘Geluk is een keuze!’ wordt dan gezegd. Of: ‘Natuurlijk hou ik van mezelf!’

Maar in de praktijk

Is liefde voor jezelf het moeilijkste wat er is. (Zelf)oordeel, schaamte en schuldgevoel weerhouden ons er vaak van om de keuzes te maken, die we eigenlijk zouden willen maken en het leven te leiden dat we eigenlijk zouden willen. Ook bijvoorbeeld de innerlijke ‘Good Girl’, die vindt dat je moet dienen, helpen en zorgen, maakt het lastig compassie voor jezelf te hebben. En wat dacht je van de innerlijke slavendrijver: je bent nooit klaar, het is nooit (goed) genoeg, wat je ook doet. Het kan altijd meer, beter, verder. En oh ja, je loopt ook nog eens heel erg achter!

Herken je jezelf hierin? Wil je een kijkje in jezelf! Wie ben je en waarvoor ben je hier op aarde!

Dan heb ik voor jou iets interessants! Doe de Persoonlijke Kracht test en ontdek wat jouw unieke kracht is en hoe je die kunt inzetten. Wil je hier meer informatie over stuur dan een berichtje via het contactformulier.

Reactie plaatsen