Te koop en tijdelijk gratis verzending

In 10 stappen je geluk in eigen hand

Ben je op zoek naar meer geluk, minder narigheid,  meer rust?

Wil jij je geluk zelf bepalen en wil je stoppen met wachten tot iemand anders jou gelukkig maakt! Maar worstel je met emoties en pijn uit het verleden en je weet niet hoe je daarvan af kan komen! Je bent niet de enige! Daarom heb ik dit boek geschreven zodat jij het wiel niet hoeft uit te vinden.

Wie wil dat nu niet!


10 stappenboek

Hier heb ik alvast een sneak peak voor je. Wat kan je verwachten in mijn boek

  * STAP 1.     Wees dankbaar

  De eerste actie om een gelukkig leven te leven leg ik je uit in deze stap.

   * STAP 2.     Ontdek je grote verlangen

  In deze stap komt jouw grote verlangen aan bod.

  Elk mens heeft bewust of onbewust een diep verlangen.

   * STAP 3.     Denk positief

  De kracht van je gedachte helpt jou omhoog als je positief denkt en doet. Hoe krijg je dat voor elkaar als je in een moeilijke periode van je leven zit.

   * STAP 4.     Vermijd stress

  Stress, wie kent het niet! In deze stap ontdek je de mogelijkheid om met stress te leren omgaan. Hoe je je stressniveau verlaagt of hoe je juist stress gaat inzetten.

   * STAP 5.     Slaap als een marmot

  Slecht slapen en stress gaan hand in hand. Toch is er veel wat je kunt doen om beter te slapen. In deze stap komt alles aan bod met allerlei acties om je slaapprobleem zelf aan te pakken.

   * STAP 6.     Leef in het nu

  In deze stap laat ik je zien hoe zinloos het is om in het verleden te leven en je zorgen te maken over de toekomst. Gisteren is geschiedenis en morgen is nog onbekend.

  * STAP 7.     Eet jezelf gezond en gelukkig

  Ook hier gaat het om bewustwording. Wat stop je in je mond en wat zijn daarvan de mogelijke gevolgen. Voeding heeft zowel invloed op lichaam als geest.  

  * STAP 8.     Beweeg voldoende

  Te veel zitten sluipt gemakkelijk in je leven vooral als je veel achter de computer zit of een boek schrijft! Ook als je onvoldoende energie hebt of je kunt om een bepaalde rede moeilijk bewegen.

  * STAP 9.     Kleed jezelf gelukkig

  Uit onderzoek is gebleken dat wat je aan hebt bijdraagt aan je emotie. Fijne kleding maakt je gelukkig! Ook gaan we dieper in op je stijltype en welke kleding daar bij past

  * STAP 10.   Deel jouw stip aan de horizon 

  Schreeuw het van de daken! Als je niemand over jouw grote verlangen verteld, gebeurt er niets. Dan blijft jouw grote droom in je hoofd zitten en blijft het een droom. Met deze laatste stap kom je in actie.

Wat anderen zeggen over het boek!

Het boek leest heel prettig en de tekst is goed te begrijpen. Ik weet zeker dat je met dit boek heel veel mensen gaat helpen om het geluk weer te vinden 

ervaring Linda
Thea uit Den Oever

Mijn boek ligt op tafel en regelmatig lees ik een stukje en dan kan ik er weer even tegen. Het is een heel positief boek en het leest heel gemakkelijk, ook een prettige leesstijl.

Hannie
Merie 

Als je het boek nu bestelt dan betaal je tijdelijk geen verzendkosten

Dit zijn de geheimen die je gaat ontdekken

harten margriet

GEHEIM 1

Hoe je de meest belangrijke emotie inzet om een gelukkig leven te leiden...
harten wolk

GEHEIM 2

Hoe je je verlangen ontdekt op een eenvoudige manier...
frambozen hart

GEHEIM 3

Hoe je bewust voeding kiest die je gelukkig maakt...

Koop hier je boek

Na betaling ligt je boek binnen een dag op de mat

10 stappenboek
Wat anderen zeggen over mij!

Lyda ken ik al sinds mijn eerste stappen als ondernemer en dat is inmiddels al zo’n 15 jaar. We treffen elkaar steeds bij trainingen, opleidingen, workshops en vakgenoten – daar waar iets te leren is. Want altijd is Lyda met heel veel plezier en enthousiasme bezig met ontwikkeling en verdieping van haar kennis als imago, kracht en geluk met als doel meer geluk verspreiden in de wereld. Een ontmoeting met Lyda is warm en inspirerend, want de kracht van Lyda is heel bijzonder – De Zonnige Adviseur – waar je blij van wordt als je haar ziet of spreekt. Met een grenzeloos optimisme laat Lyda de zon schijnen in elk gesprek. Deze kracht zet ze ook (blij)moedig in op haar eigen levenspad dat verre van gemakkelijk is geweest. Wij delen de passie en liefde voor kracht, imago, mensen, katten, kleur en geluk. Voor meer geluk ben je bij Lyda in de juiste handen.

Pauline
Pauline-Persoonlijke Kracht

Lyda is een lieve, sprankelende vrouw waar je een glimlach van op je gezicht krijgt als ze binnenkomt.

Een deskundige collega, die al veel vlieguren heeft gemaakt om te komen waar ze nu staat.

Als de zonnige adviseur uit de Persoonlijke Kracht Methodiek maakt ze vanuit een zuiver hart mensen ongelofelijk blij met al haar kennis en innerlijke schoonheid. 

Ze verdient om gelukkig te zijn….

Dat gun ik haar van harte, want als er iemand is die het verdiend, dan is het Lyda wel.

Jannie

Jannie -Kijk op Kleur

10 stappenboek
€21,50  €17,50  incl. btw

IN Blauwdruk

Jouw stappenplan voor geluk. Geluk en succes bereiken en iets betekenen waar jij van droomt, begint bij weten wie je bent, en waar je voor staat. Dit is het boek dat uitnodigt om helemaal in actie te komen, in je kracht te stappen en de keuzes maken die daar bij passen.