header met krachtige kleuren

Lyda: 

Wie ben ik! En wat is mijn missie!

 

Mijn missie is geluk en liefde verspreiden over de wereld en doorgeven aan anderen zodat zij dit ook doen waardoor geluk en liefde zich verspreiden als een olievlek. Hoe zou die wereld eruit zien! Dat visualiseer ik dagelijks tijdens mijn meditatie.

Als we dat met meerderen doen gaat het gebeuren en dat is mijn grote verlangen.

 

Hoe ben ik hiertoe gekomen!

 

Mijn man kon het geluk niet vinden in zichzelf. Dat is begonnen na mijn borstkanker, ruim 20 jaar geleden. Hij werd depressief en moest aan de antidepressiva. Vanaf 2017 kreeg hij daarbij ook nog allerlei lichamelijke klachten en het leven werd steeds ondraaglijker voor hem. Uiteindelijk heeft hij in oktober 2019 zelf een einde aan zijn leven gemaakt.

 

Sinds die tijd ben ik me gaan verdiepen in geluk en het werd een ware ontdekkingsreis. Hoe belangrijk je mind-set is en wat er gebeurd als je liefde en geluk uitspreekt en uitstraalt. 

Als je dat doet komen er mooie kansen op je af.

 

  1. Zo kwam in september 2020 de Healy, een fantastisch klein apparaatje, op mijn pad. Frequentie therapie met de Healy werkt ongelofelijk. Ik was eerst ook sceptisch, ik ben een West-Fries en die willen eerst zien dan geloven. Dus ik ben naar Ede afgereisd om bij de acupuncturist daar een proefsessie mee te maken. Toen er een mooie aanbieding kwam ben ik erin gestapt. Regelmatig zijn er kortingsacties die per maand verschillen. Heb je interesse, stuur me dan een berichtje. Mijn ervaring met Healy:
    1. Na de dood van mijn man had ik moeite met doorslapen. Regelmatig werd ik rond 3.00 uur klaarwakker en kwam niet meer in slaap. Dat is nu verleden tijd en ik ben ook rustiger geworden. 
    2. Ook mijn door de radiotherapie beschadigde huid herstelde zich. De rode adertjes werden steeds minder. In de besloten facebook groep zie ik ook hele mooie resultaten voor bij komen.
  2. Om te ontdekken wie ik zelf ben en wat voor waarde ik anderen kan bieden heb ik de persoonlijke kracht test gedaan. Kwam ik deze test maar eerder tegen in mijn leven! Dat had veel geworstel met mezelf gescheeld. Ik dacht altijd dat ik niet genoeg wist! Herken jij dat ook!

Nu ik mijn blauwdruk weet snap ik hoe dat kwam. Ook herkende ik mijn diepe verlangen. Van betekenis zijn! Ik besef nu dat ik zoveel 

heb te bieden! Vandaag heb ik turkoois aan met purper, de kleuren van succes en geluk. Mijn persoonlijke kracht kleur is crème , de 

zonnige adviseur en mijn balanskleur is paars, de geloofwaardige autoriteit! Wow wat was ik blij met deze twee kleuren.

 

Mijn blauwdruk bestaat uit 4 kleuren, crème, okergeel, vanillegeel, en lila. Mijn element is lucht, en dat betekent veel ruimte vrijheid en denken in mogelijkheden. Mijn balanskleur is paars en staat voor deskundigheid, ideeënbron, indrukwekkend en mystiek.


Met de Persoonlijke Kracht Methode is het mogelijk om meer dan 2 miljoen verschillende blauwdrukken te laten zien.

Op dit moment loopt er een onderzoek bij TU Eindhoven naar het effect van de Persoonlijke Kracht Methodiek. 

 

Kortom, twee belangrijke pijlers in de nieuwe tak van mijn bedrijf.