Frequentie Therapie met Healy


FREQUENTIE-THERAPIE

Frequentietherapie is niet nieuw. Al in de oudheid werd het bestaan van subtiele energievelden in en rondom ons beschreven. In de energievelden die ons lichaam en weerspiegeld. Alles is energie en alles bestaat uit trillingen van frequenties, zoals vooruitstrevende omvatten Albert Einstein en Nikola Tesla dat in de vorige eeuw al beschreven. Frequentie-therapie is erop gericht om via specifieke trillingen de balans in ons lichaam en onze geest te herstellen.

Mijn Healy

CELSPANNING

Het functionele principe van Healy is gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom, die bekend is dat veel ziekten van disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een natuurlijk op verlaagde celmembraanspanning. Dit houdt in dat het spanningsverschil tussen de cel binnenzijde en de cel tussenruimte te laag is. Een gezonde cel toont een waarde van ongeveer -70 mVMet de Healy


van millivolt. Een lagere spannings (fysiologische) waarde leidt tot een verstoord celmetabolisme en resulteren vaak in verschillende ziekten en gezondheidsproblemen


HERSTEL VAN DE CELMEMBRAANSPANNING

Healy is ontworpen om de spanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het laten stromen van elektrische stroompjes in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères. Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de vorm van stroom wordt genoemd.
Healy is gebaseerd op de theorie en ervaringen van Nuno Nina, die in kaart heeft gebracht welke frequenties nodig zijn voor afwijkingen. De programma's van Healy bevat de kennis en ervaring van vele jaren praktijk met duizenden patiënten.


CELACTIVITEIT

Frequenties zijn eigenlijk de taal van de cel communicatie, de sleutel die verbindingen en functies in het lichaam opent.
In medische termen kan worden gesteld dat het metabolisme en de celdeling, de energieproductie van de cellen (ATP-synthese) en de synthese van proteïnen kunnen worden gestimuleerd door frequentie-therapie.


Vrijwaring

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en lichamelijke slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking niet wetenschappelijk is bewezen.