"Wat zijn jouw talenten, waar ben je extreem goed in"

Doe de Persoonlijke Kracht test en je weet precies waarvoor jij hier op aarde bent!

Het invullen van de Persoonlijke Kracht Test kost je circa 30 minuten en gebeurd in zijn geheel online.

Wat levert het invullen van 40 vragen je op! 

Het resultaat van de Test geeft je een duidelijk beeld van jezelf. Je herontdekt de talenten die je had verborgen in je kindertijd.

Je ontdekt nieuwe talenten, zaken die jou moeiteloos afgaan, die voor jou heel natuurlijk zijn. Je ontdekt jouw diepe verlangen, zoals van waarde zijn voor anderen, meer tijd en ontspanning etc. Kortom, je krijgt een totaalbeeld van jouw passie, antwoord op de vraag van wat jij te doen hier op aarde. 

ps. Je hoeft niet bang te zijn voor negativiteit!


null

Voor mezelf was de uitkomst van de Test ook een eyeopener!

Ik ben dol op nieuwe dingen leren, mezelf ontwikkelen, heerlijk. Het doel was om mijn kennis met mijn klanten te delen. Mijn valkuil in deze was: denken dat je niet genoeg weet! Herken jij dat ook! Ik weet het, dit is ook typisch een vrouwending! Maar door de Test weet ik waar ik op haperde. Mijn blauwdruk was voornamelijk de powerkleur geel (3 tinten) en de balanskleur is paars. Door meer paars toe te laten kwam ik meer met beide beentjes op de grond! In plaats van teveel in je hoofd zitten werk ik nu vanuit mijn hart. Hoe mooi is dat!

Dat gun ik jou ook! Dus wat levert het invullen van de Test je op:


  • Je weet wat je talenten zijn en wat je er mee kunt doen
  • Je hebt je doel helder, waarvoor ben je hier op aarde
  • Met jouw talenten ga je andere mensen helpen
  • Je leven krijgt weer kleur en geeft je energie
  • Je weet welke mensen jij kunt helpen
  • Je weet waarmee je ze kunt helpen
  • Kortom jij bent goud waard!Het eerste wat me opviel toen ik het Persoonlijke Kracht Rapport ontving, was niet alleen de prachtige vormgeving maar ook de omvang van het rapport. Hier moest ik echt wel even voor gaan zitten. 

Toen ik het ging lezen was ik echt flabbergasted. Hoe is het mogelijk dat door het invullen van de vooraf gestuurde vragenlijst er zo’n raak persoonlijkheidsprofiel uitkomt.

Het rapport beschrijft niet alleen wie ik ben, maar ook mijn verlangens en mijn grootste kracht. De kleuren van mijn blauwdruk laten zien wat mij uniek maakt, wat mijn drijfveren zijn, welk werk goed bij mij past en hoe ik mijn impact kan vergroten met kleur.

Het rapport omschrijft mij als: een zonnige adviseur (crème), een vlotte communicator (lichtblauw), een persoonlijke ontwikkelaar (limegroen) en een ondernemende innovator (mint). Oh wat herkenbaar is dit. Het grappige is dat al deze kwaliteiten zo herken in mijn werk als kleuradviseur voor het interieur. 

De kleuren vertellen wat mijn kwaliteiten zijn maar ook waar mijn uitdagingen liggen. 

Mijn uitdaging is om mijn power en balanskleuren ook echt te gaan dragen! 

Mijn powerkleur crème (mijn no 1 kracht) maakt deel uit van de kleurfamilie geel. Geel staat voor identiteit en duidelijkheid en laten zien wie je bent en wat je wilt.

En dat is de spijker op zijn kop. Ik vind het namelijk best lastig om mezelf te laten zien en dus zichtbaar te zijn voor anderen. 

Lyda heeft me laten inzien dat je door je powerkleur te dragen je steeds meer in je kracht komt te staan, en dat je de balanskleur paars ook echt nodig hebt om niet uit balans te raken. 

En sindsdien trek ik mijn warme crèmekleurige trui heel regelmatig aan. Ik sta dan iedere keer stil bij de kracht die ik uitstraal en besef dat ik door dit regelmatig te doen de kleur steeds meer in mezelf veranker.

Door het dragen van mijn power en balanskleuren kan ik mijn kwaliteiten nog meer ontwikkelen én uitdragen. Wat een enorme Eyeopener! Echt een aanrader!”


Lyda heel erg bedankt!Mijn soulmate
Agnes - Liefde voor Kleur

De Persoonlijke Kracht Test heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter heb leren kennen en hoe ik kleuren in mijn kleding en/ of accessoires in kan zetten qua power- en balanskleuren. Ik was blij verrast met het resultaat!


Ik heb het rapport op mijn bureau liggen en kijk het regelmatig in want het is te veel om te onthouden.

In mijn telefoon heb ik sowieso mijn power en balans kleuren opgeslagen zodat ik hier rekening mee kan houden als ik ga winkelen. Natuurlijk naast mijn persoonlijke kleurenkaart van de buitenkant eerder door jou gemaakt.


Het coaching traject heb ik als heel prettig ervaren.

Door FaceTime te bellen had ik meer beleving.

En doordat we samen het rapport in 4 delen hebben behandeld en besproken werd het overzichtelijk en bruikbaar.


Heel erg bedankt voor deze mooie persoonlijke coaching,

Lyda. Ik wens je heel veel nieuwe klanten.


Groetjes Marieke PessinkMarieke mijn lieve nicht
Marieke - Waanzinnig Interieur

Waar voor ben jij hier op aarde! Wij zijn hier niet voor niets. Wat is jouw diepste verlangen!

Stap 1 Jouw Verlangen - Breng je doel helder in beeld

In deel 1 start je met jouw verlangen helder in beeld te brengen, jouw stip op de horizon.

In het Persoonlijke Kracht Stappenplan maak je als eerste stap helder wat jij het allerliefste wilt bereiken of betekenen. Een positief, aansprekend doel geeft de kracht en energie om nieuwe stappen te nemen, je verborgen talenten te ontwikkelen en zelfs over drempels of bergen te klimmen. Je vertrekpunt van de ontwikkelreis helder in kaart brengen.

Stap 2 Jouw Powertype - Ontdek jouw nummer 1 Kracht

In deel 2 ontmoet je jouw Powertype

Jouw Powertype is 1 van de 40 kleurpersoonlijkheden uit het Persoonlijk Kracht Model. Dit is jouw nummer 1 Kracht, dat wat jij moeiteloos doet en voor jou vanzelfsprekend is. Achter elk Powertype zit nog een kracht - jouw sleutel tot succes - jouw Balanstype.

Deel 3: Jouw Blauwdruk -Voor Succes en Geluk

Je Blauwdruk bestaat uit 4 hoogst scorende Powertypes en Balanstype. Deze geven je inzicht in jouw potentieel en diepste drijfveren. Je krijgt een verfijnd inzicht in hoe jij het allerliefst de dingen doet. De scores op de 10 kleurfamilies laten zien wat jouw diepste waarden en drijfveren zijn en wat jij nodig hebt om krachtig uit de verf te komen.

Stap 4 Jouw Impact - Maak de Wereld een Beetje Mooier

Met een uitgebreid praktisch personal branding advies om de puntjes op de i te zetten van je presentatie, zodat je meer impact hebt met je non-verbale communicatie. Dit deel bevat inzichten om jouw persoonlijk leiderschap te versterken. Inclusief een actieplan dat je uitnodigt om jouw kracht in te zetten en zo jouw leven en de wereld een stukje mooier maken. Om groots jezelf te zijn.

Krijg nu direct toegang tot de Persoonlijke Kracht Test

Na je betaling ontvang een specifieke code en een uitnodiging om de test in te vullen. Dit kost je ongeveer 30 minuten.  Daarna ontvang je dus een uitgebreid rapport in 4 delen en 4 x een coachingsgesprek met mij via de telefoon of videobellen, plus de extra's waarvoor je hebt gekozen en die sturen we naar je toe.

pk rapport
Tijdelijke bonus!

Je krijgt tijdelijk 4 geplastificeerde sheets van je belangrijkste overzichten cadeau!

Wat anderen zeggen!

De uitslag was voor mij een eye-opener! Ik begrijp nu waarom ik zo'n optimist ben en dat ik graag mensen iets wil leren. Driekwart van mijn blauwdruk komt uit de kleurfamilie geel en daarbij is mijn element ook nog eens lucht die graag anderen inspireert.  Lucht is optimistisch, blij en enthousiast.  Kennis vergaren is mijn grootste drijfveer, maar ook kennis delen is mijn passie. Zo ontdekte ik ook wat mijn valkuilen, mijn uitdagingen en mijn allergieën  zijn. En hoe ik in balans blijf met de kleur paars. Bij de meeste mensen is de balanskleur te weinig in de kledingkast. Paars is een aardekleur en geeft kracht, gevoel en diepgang in het leven. Dankjewel Jannie en Pauline, jullie kwamen op het juiste moment in mijn leven.

Lyda, de zonnige adviseur
Lyda - Power of Image

Ik kwam er door deze test achter wat belangrijk voor me is. Vanaf dat moment ben ik bewuster gaan voelen dat ik mijn passie en ambitie volop mag inzetten om mijn doel te bereiken. Ik kreeg sterk de bevestiging dat ik mag zijn wie ik ben, dat het helemaal goed is hoe ik in het leven sta en hoe fijn het is voor mij om anderen te inspireren en te mogen begeleiden. Dit klinkt wellicht als een open deur maar voor mij was het zo’n eye-opener! 

De Persoonlijke Kracht methodiek is een onwijs gave tool om jezelf, maar ook je partner, je collega of je klant, beter te leren kennen. Het rapport kijk ik regelmatig in omdat het zoveel waardevolle informatie bevat dat je het niet in één keer kan pakken.

Bedankt Lyda!

deelnemer persoonlijke kracht methodiek

Lisette - ColourBusiness

Ik herkende veel van mezelf in het rapport. Ik vind het heerlijk om aandacht, liefde en zorgzaamheid te geven aan mensen om me heen. Daarbij wil ik mezelf nogal eens vergeten! Ik werk gedeeltelijk in de zorg en dat past me als een warme jas. Mijn valkuil is dan ook dat ik moeite heb om mijn grenzen te bewaken. Mijn balanskleur is wit en die zou mijn leven wat meer lucht geven. Maar dat is een behoorlijke uitdaging want ik heb wat moeite met wit! Van de andere kant herken ik wel wat eigenschappen van wit in mezelf, zoals precies, open en eerlijk. Het rapport telt meer dan 50 pagina's dus dat is mijn lifestyle bijbel geworden en zal ik meerdere keren raadplegen als het weer even nodig is.

Hartelijk dank Lyda!

deelnemer persoonlijke kracht methodiek
Marga - Marching Colours

Ervaringen van klanten!

Dat actieplan is zo handig! Ik weet wat nu wat ik als eerste aan ga pakken.

geluk en gezondheid
Dirk

De betekenis van de 10 kleurfamilies was voor mij totaal onbekend!

buiten sporten
Jeanet

Ik zie nu waar ik op vast liep!

dove
Sasja
€ 297-   excl. btw

J€ 197-   excl. btwouw Blauwdruk

Jouw handleiding voor succes en geluk. Succes en geluk, bereiken en iets betekenen waar jij van droomt, begint bij weten wie je bent, en waar je voor staat. Dit is het rapport dat uitnodigt om helemaal jezelf te zijn, in je kracht te stappen en de keuzes maken die daar bij passen. Inclusief 4 x een uur coaching van mij via de telefoon of video bellen.